10 Haziran 2014 Salı

Bir Geri Dönüş Yazısı

Geri döndüm. Sanırım ve umarım. Bu lise işi beni bitirdi. İnsan bir yorum yazmaz mı? Yazmazmış. Neyse, sonuç olarak yaz geldi ve ben de geri dönüş yaptım. Daha geçen yazdan kalma yorumlanmamış kitaplarımla buradayım. Ne ara yorumlayacağımı bilmiyorum, aslında yenilerini de yorumlayacağım düşünülürse işim biraz zor sanki. Çok değil canım, birazcık.

Madem geri döndüm, blogda biraz değişiklik yapıyım dedim. Şöyle arka plan falan. Ne zamandır değiştirmek istiyordum zaten, ama anca şimdi içime sindi. İyi oldu gibi ya, turkuaz iyidir.

Teknik olarak yaz tatiline girmedim aslında. Daha okulun son haftasındayız. Ama ben örnek öğrenci olarak okulun son haftasını ekmiş bulunmaktayım. Bu arada size de sevgiler sayın ortalamayı yükseltmeyen hocalarımız, çok sevgiler..

Bir yılı daha geçiştirmiş olmakla beraber gitsin okul, gelsin yaz tatili, gitsin sınavlar, gelsin kitaplar, gitsin ödevler, gelsin yorumlar..

Unutmadan, hâlâ yaşıyormuşum. İlginç bir şey tabii.


5 yorum:

  1. Merhaba :)
    Teşekkürler, beğenmenize sevindim.
    Ben de hemen takibe aldım blogunuzu ^.^

    YanıtlaSil
  2. hoşgeldin o zaman tekrardan :)))))
    banada beklerim www.kiriksemsiye.blogspot.com
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Wreck This Journal maceralarını paylaşmayı düşünüyor musun? Bitirenlerin videolarını izledim. Senin ne yapacağını merak ediyorum. Çok zevkli bir günlük :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak hiç bu açıdan düşünmemiştim işte. Ama videolardaki kadar yaratıcı olabileceğimi sanmıyorum. Ya da yetenekli, her neyse :D Daha pek bir şey yapmadım aslında. Video çekmeyi becerebilirsem deneyebilirim sanırım ^.^

      Sil