19 Nisan 2014 Cumartesi

Kitap Alışverişim - 3



2. Geleneksel Evde Onca Okunacak Kitabı Varken Kitap Almaya Devam Eden Kızın Kitap Alışverişi'ne hoş geldiniz :D

Aklımda hiç kitap almak yokken yine bir indirime kurban gittim. Öyle bir iki kitap da almadım, resmen kitap reyonuna dalıp elime ne geçtiyse aldım çıktım.

İşin iyi yanı yeni olan kitaplarda da indirim olmasıydı. Bir an öldüm de cennete mi düştüm diye düşündüm doğrusu :D Kampanya Ocak'ın sonuna kadar geçerli olunca ve biz de o sırada İzmir'e gitmiş olunca şehirdeki iki Migros mağazasını gezebildim.

Görüldüğü gibi yine tonlarca Dex'i kucaklayıp geldim. Aslında Avcı indirimde değildi ama görünce içimi kaplayan onu da kucaklama hissimle reyona uçtum. Evet evet yaptım bunu. Böyle bir de ağır çekimde yaşadım o anı. "İnaaannmıııyoooruuuum!!" diye bağırdığımı hatırlıyorum ben. E tabi ağır çekimde olunca..


 O gün etraftakilerin şok bakışlarıyla karşılaştığımı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Muhtemelen ilk gittiğim yerde kasadakiler üç gün üst üste gelip kitap alarak gitmemi normal karşılamamışlardır zaten. Bir de kitap reyonuna elimle koymuş gibi direkt dalmam ayrı bir olay. Kapıdan girmemle soluğu kitapların arasında almam bir oluyor.


Dediğim gibi büyük bir heyecanla Avcı'yı aldım ama okumaya kıyamadığım gerçeğiyle rafta duruyor. Seri bitsin istemiyorum. Zaten Lux serisi de ha bitti ha bitecek. Bu yüzden sevgiyle kitaplığıma kaldırdım onu, umarım bir gün cesaret edip okuyacağım :D Ama aldığım için eve gidince ay yürüyüşü yapmış olabilirim, tam emin değilim :P

Neyse.. Steelheart zaten ilk çıktığı andan beri kapağıyla beni çok etkilemişti. Kitabın konusunu bilmeden aldım. Dex ne çıkarsa okurum mantığındayım zaten, sorgulamaya bile gerek yok. Aslına bakarsanız çoğunun konusunu da bilmiyorum. Ama Avcının İntikamı'nın, özellikle de Yıkılan Krallıklar'ın çok beğenildiğini okumuştum.


Cam Şato daha eski bir kitaptı ama görünce onu da almak istedim. Nefes'in konusu ilgimi çekmişti. Diğer ikisini de raftaki ismini bildiğim kitaplardı. Şöyle bir göz gezdirip onları da sepete attım. Nasıl olsa bunlar da benim o upuzun okunacaklar listemde diye indirimden faydalandım tabi. Bu arada okunacaklar listem de buradan çıktı, Satürn'ü geçti ha gayret yakında Uranüs'e ulaşacak diye korkuyorum.



Avcı'nın yanında son resimdekiler de son günde alabildiklerim. Umutsuz ve Kağıttan İtiraflar son anda rafta belirdi. Ve tek kalmışlardı. Aslına bakarsanız kimsenin kitap reyonuna uğradığı da yoktu hani. Umutsuz ve Cehennem'i almak istiyordum zaten. Kağıttan İtiraflar da çok beğenilmişti. Bukre de aynı şekilde. 

Bukre'yi biraz değişiklik olsun diye aldım aslında. Her an kitap okumayı seven birisi olarak, kısıtlı zamanlarda konuya daha az yoğunlaşmamı gerektirecek bir kitap okumanın daha iyi olacağını fark ettim. Özellikle de sınav dönemlerinde. Apollyon'u okurken bu zorlukla başa çıkmaya çalışmıştım. Acaba ne oldu diye düşünerek sınava da girilmiyor ki :D Bu yüzden Apollyon'u hiç ara vermeden tekrar okumada kararlıyım.

Her neyse.. Sonuç olarak yine kitapların cazibesine dayanamayıp okunmayı bekleyenler gökdelenimi iyice yükselttim. Ama onu tepe tepeye dizip de dengede tutmaya üşendiğimden sadece sayıyı söylüyorum :D Tam 34 kitap! Çok acil yalvarma modumu kullanmadığım sürece onları bitirmeden bir daha kitap alabileceğimi sanmıyorum -.-

Benden bu kadar. Muhtemelen uzun bir süre alışverişle karşınızda olamayacak olsam da 3. Geleneksel Evde Onca Okunacak Kitabı Varken Kitap Almaya Devam Eden Kızın Kitap Alışverişi'nde görüşmek üzere ^^


6 yorum:

  1. Avcı'yı ve daha birçok kitabı hala alamıyorum ya :( Evdekiler bitmeden annem aldırmıyo. Bitmiyolar ki! Şimdi de Kiralık Konak okutuyolar bize. İstediğim tüm Dexleri almışsın be. Gıcık -_-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arada bir insafa geliyor bizimkiler, eh ben de faydalanıyorum tabi :D O kadar kitap nasıl bitsin, senin benimkinden de fazla :( Size onları okutmasalar şimdiye çoğunu okumuş olurdun aslında. Biraz öyle oldu sanki :P

      Sil
  2. Vampir Akademisi'ni okumuş muydun?

    YanıtlaSil
  3. Merhaba
    Bundan böyle bu güzel bloğun takipçisiyim. Ben de bloğuma beklerim.
    Görüşmek üzere…

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :)
      Teşekkürler. Tabiki hemen bakıyorum.
      Görüşmek üzere ^^

      Sil